Dr. Viktor QERESHNIKU - Urolog

Tel: 042363288, Mobile: 0672161158
Procedurat: Diagnotike e semundjeve kirurgjike , nderhyrje kirurgjike te smundjeve kirurgjike te traktit gastro intestinal , hepato biliar , kirurgji urgjence abdominale , biopsi , citologji , Etj .

Dr. Herion Dredha - Urolog

Mobile: 0684022077
Procedurat: urologji

Dr. Shk. Rezar Rusi - Urolog

Tel: 2248813, Mobile: 0673746052
Procedurat: NDERHYRJE UROLOGJIKE ENDOSKOPIKE: TUR i prostates (heqja e prostates me aparat),TUR i tumoreve te vezikes urinare(heqja e tyre me aparat),uretrotomi interne (zgjerim i ngushtimit te kanalit te urines me aparat).Vendosje dhe heqje te stenteve, etj. NDERHYRJE UROLOGJIKE KLASIKE: Operacione te ndryshme ne aparatin urinar(veshke,ureter,vezike urinare,prostate,testikuj,varikocele etj). PERDORIMI I APARATIT EKSTRA KORPORAL(jashte trupor) per thyerje te gureve ne veshka, ureter, vezike. EKZAMINIME UROLOGJIKE: Uretroskopi, Cistoskopi (me cistoskop fleksibel ose rigid), Echo te aparatit urinar, Echo transrektale, Biopsi transrektale te prostates nen drejtimin e echo, Biopsi te vezikes urinare, Biopsi te testikujve, etj. MJEKIME MEDIKAMENTOZE; per infeksione akute ose kronike te prostates, vezikes urinare, veshkave, etj. Mjekim te disa gureve te aparatit urinar, Mjekim hormonal te kancerit te prostates, Kimioterapi endovezikale te tumoreve te vezikes urinare, etj.

Dr. Rezart Xhani - Urolog

Mobile: 0692080525
Procedurat: Kirurgji Urologjike e hapur Endoskopi Urologjike Laparoskopi Urologjike

FREDI GJONCE - Urolog

Tel: 038780076, Mobile: 0695781371

Dr. Evisa Zhapa - Urolog


Procedurat: Kirurgji Urologjike, Urologji Pediatrike

Dr. Shk. Miranda Bara - Urolog

Tel: 053239103, Mobile: 0699132263

Dr. Artan Koni - Urolog

Mobile: 00355 66 555 88 33
Procedurat: Transplant renal, kirurgji te urologjise pediatrike dhe infantile, kirurgji invazive minimale dhe endo-urologji, uro-onkologji, kirurgji te inkontinances dhe impotences.

Dr. Bilbil Hoxha - Urolog

Mobile: 00355674824720
Procedurat: Uro-onkologji(kancerin renal,te uretereve, te vezikes, te prostates, testeve, etj), kirurgjine beninje te prostates, guret e aparatit urinar,kirurgji per infertilitetin( varikocela), kirurgjine per anomalite e aparatit urinar( patollogjine e segmentit, reflukset ,megaureteret , kriptokidine, etj), endourologjine, etj.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten