Dr. Edmond Isufaj - Okulist

Mobile: +355696113885

Dr. Stela Ceca - Okulist


Procedurat: Specialiste e retines mjekesore dhe glaukomes. Oftalmologji pediatrike dhe strabologji.

Dr. Sabri Raza - Okulist

Mobile: +3550672003010

Dr. Ismail Halili - Okulist

Tel: +355 44 818 999, Mobile: +355 67 400 1004
Procedurat: Kirurgjia e Retines, kirurgjia e kataraktes, strabizmit, glaukomes, injeksione intravitreale, trajtim i retinopatise diabetike, fotokoagulim me argon lazer, kapsulotomi posteriore & iridotomi me YAG lazer, egzaminim i femijeve per retinopatine premature, egzaminim refraksioni per femijet e vegjel,

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten