Dr. Ilir Potomi - Fizioterapist

Tel: +355, Mobile: 0672072774
Procedurat: Trajtime Fizioterapie. Rehabilitime pre edhe post operatore. Trajtime te hernieve diskale, Trajtime neurologjike etj.

Dr. Fatjon Hajdari - Fizioterapist

Mobile: 0693311384
Procedurat: Terapi te ndryshme per pacintet qe kane nevoj per fizioterapi

Dr. Arlind Milori - Fizioterapist

Mobile: 0693329286
Procedurat: *Departamenti I diagnostikimit: -Vizita dhe konsulta mjekësore nga Fizioterapist,Ortoped dhe patologë të përgjithshëm te Specializuar. *Departamenti I elektroterapisë:Terapia me anë të aparaturave fizioterapeutike me një standart dhe teknologji të lartë. *Departamenti i Fizioterapise:Kabineti i Fizioterapise ofron disa ambjente si dhomen e Rehabilitimit,per nje Rehabilitim muskulo-skeletore Total.

Dr. Elton Danga - Fizioterapist

Mobile: +355663626106
Procedurat: FIZIOTERAPI: Reabilitim neurologjik, Postraumatik, Ortopedik, Reumatologjik, Problemet e kolones vertebrale, Hernie diskale. MASAZHE: Suedez, Prenatal, Post Natal, Per shtyllen kurrizore & Cervikalen, Masazh i indeve te thella, Reflexologjik, Relax, Back Massage therapy etj.

Dr. Shk. Miranda Bara - Fizioterapist

Tel: 053239103, Mobile: 0699132263

Ermal Selimi - Fizioterapist

Mobile: +355692167751

Dr. Juxhin Thanasi - Fizioterapist

Mobile: 00355696121313
Procedurat: Fizioterapi Respiratore, Terapi manuale, ushtrimore. Chiropractic, Masazh, Elektroterapi. Aplikim tek te gjitha moshat.

Dr. Armilda Hysa - Fizioterapist

Mobile: 0692536038
Procedurat: Rehabilitim neurologjik,rehabilitim i paralizave cerebrale infantile,terapi fizike per te gjitha problemet reumatologjike dhe patologjite ortopedike,masoterapi,traumat sportive dhe aksidentale,trajtim fizioestetik i fytyres dhe trupit,etj.

Dr. Enos Mirushi - Fizioterapist

Mobile: +355 67 2530880
Procedurat: FIZIOTERAPIST/ TERAPIST MANUAL Specialist ne demtimet sportive dhe crregullimet muskolo-skeletore

Dr. Fitim Sinani - Fizioterapist

Mobile: 0693581392
Procedurat: hidroterapi terapi manuale

Dr. Mevlan Likollari - Fizioterapist

Tel: 0665509588
Procedurat: Diagnostikim,Trajtim,Konsultim,Fizioterapi,Andrologji

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten