Dr. Denis Gjika - Obsteter

Mobile: +355 694070755
Procedurat: Obsteter, Gjinekolog, Androlog, Infertilitet, Diagnoze Prenatale, Kirurgji Mini-invazive, Laparoskopi, Histeroskopi, Ekografi, Kolposkopi, Histerosalpingografi (HSG), Sonohisterosalpingografi (SonoHSG).

Dr. Elton Peci - Obsteter

Mobile: 0698297017
Procedurat: Obsteter-Gjinekolog - Fertilizim in Vitro - Kirurgji - Histeroskopi - Laparoskopi - Ekografi - Ekografi 3D/4D - Monitorizim shtatzanie dhe lindje - Kolposkopi - Onkologji gjinekologjike

Dr. Shpresa Agani - Obsteter

Mobile: ++44126385

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten