Dr. Denis Gjika - Gjinekolog

Mobile: +355 694070755
Procedurat: Obsteter, Gjinekolog, Androlog, Infertilitet, Diagnoze Prenatale, Kirurgji Mini-invazive, Laparoskopi, Histeroskopi, Ekografi, Kolposkopi, Histerosalpingografi (HSG), Sonohisterosalpingografi (SonoHSG).

Dr. Elton Peci - Gjinekolog

Mobile: 0698297017
Procedurat: Obsteter-Gjinekolog - Fertilizim in Vitro - Kirurgji - Histeroskopi - Laparoskopi - Ekografi - Ekografi 3D/4D - Monitorizim shtatzanie dhe lindje - Kolposkopi - Onkologji gjinekologjike

Dr. Euglent Hoxha - Gjinekolog

Mobile: 0674050855
Procedurat: kirurgji gjinekologjike dhe onko-gjinekologjike

Dr. Anila Hysa - Gjinekolog

Tel: 042355269, Mobile: 0682929293

Dr. Shpresa Agani - Gjinekolog

Mobile: ++44126385

Dr. Lindita Kalemaj - Gjinekolog

Mobile: 0692347593
Procedurat: Mjeke Obstetre-Gjinekologe, Ekografiste.

Dr. Fatmir Gjolena - Gjinekolog

Mobile: 0682203985
Procedurat: Histeroscopi,Laparoscopi,colposcopi,Ekografi etj

Dr. Astrit Memini - Gjinekolog

Tel: 052236406, Mobile: 0682180192

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten