Dr. Viktor QERESHNIKU - Kirurg

Tel: 042363288, Mobile: 0672161158
Procedurat: Diagnotike e semundjeve kirurgjike , nderhyrje kirurgjike te smundjeve kirurgjike te traktit gastro intestinal , hepato biliar , kirurgji urgjence abdominale , biopsi , citologji , Etj .

Erjona Sinani - Kirurg

Mobile: +355692212793
Procedurat: Ndërhyrje Kirurgjikale të Përgjithshme, microkirurgji

Dr. Arben Kucani - Kirurg

Tel: +355 42 238 651 , Mobile: +355 68 25 95 514
Procedurat: Kirurgji plastike, laparoskopi, kirugji te gjirit, kirurgji per trajtimin e mbipeshes, kirurgji te variceve e.t.j

Mimoza Cuedari - Kirurg

Mobile: +355682203418
Procedurat: Ndërhyrje kirurgjikale të përgjithshme, microkirurgji

Dr. Artan Bodeci - Kirurg

Mobile: 0682382685
Procedurat: kirurgji onkologjike dhe onkoplastike

Prof. Dr. Lutfi Zhegu - Kirurg

Mobile: 0682138065
Procedurat: kirurgji e pergjithshme,kirurgji torakale

Dr. Shk. Enton Bollano - Kirurg

Tel: 0422349376, Mobile: 0682050209
Procedurat: operacione te semundjeve te zorres se trashe,operacione te semundjeve te temthit dhe rrugeve biliare,operacione te te gjitha llojeve te hernieve etj.

Dr. Kadir Burak Koza - Kirurg

Tel: 2357535
Procedurat: kirurgji e gjirit,procedura laparoskopike per patologjite dhe malinjitetet abdominale, kirurgji e gjendrave tiroide.

Dr. Arben Beqiri - Kirurg

Mobile: 0672043582
Procedurat: Endoscopic GI polypectomy, Bipolar cauterization for the treatment of GI Bleeding, PEG and PEJ placement, ERCP, Laparoscopic treatment of ovarian cysts, Laparoscopic inguinal hernia repair (TAP)

Dr. Tajar Asqeri - Kirurg

Mobile: +355666066953
Procedurat: Kolecistektomi,apendektomi,hernioplastike,tiroidektomi, proktologji,mikrokirurgji,kirurgji urgjence

Robert Metaj - Kirurg

Tel: 034222761, Mobile: 0692082541
Procedurat: Laparascopic;cholecystectomy,appendectomy,hernia repair,adnexectomy,ovarial cystectomy,diagnosis, Endoscopy;fibrogastroscopy,colonoscopy

Dr. Agron Domi - Kirurg

Tel: 0355 52 227633, Mobile: 0682340668
Procedurat: Kirurgji abdominale dhe e gjendres tiroide e hapur ose laparoskopike

Dr. Rilinda Cela - Kirurg

Tel: 051323665, Mobile: 0672072807

Dr. Arben Murati - Kirurg

Mobile: 0682349911
Procedurat: Kirurgji e traktit digjestiv,defekte te murit te barkut,proctologji; heqje te gureve te temthit dhe rrugeve biliare me laparoscopi (pa hapje te barkut)dhe me kirurgji te hapur,heqje te zorres qorre te infektuar me laparoscopi,kirurgji per tumoret e esofagut, stomakut, zorreve te holla e zorres se trashe,herniet e ndyshme te barkut,hemorroidet, fissurat e fistulat anale.

Dr. Shk. ALMA LLUKACAJ - Kirurg

Mobile: 00355682287910
Procedurat: kirurgji abdominale, kirurgji te tiroides, hernioplastike, abdominoplastike, mikrokirurgji

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten