Dr. Bledi Nini - Otorinolog

Mobile: 0355684014654
Procedurat: Vizita diagnostike,Intervente qe perfshijne gjithe sferen orl,funksionale dhe estetike

Orjeta Tonuzi - Otorinolog

Mobile: +355694003900
Procedurat: Vizita ORL, ndërhyrje kirurgjikale ORL, ndërhyrje estetike ORL, Audiometri

Dr. Stefan Karathanassis - Otorinolog

Tel: +355 42 238 651, Mobile: +355 68 25 95 514

Dr. Shk. Gjergji Bizhga - Otorinolog

Mobile: 068 22 67 414
Procedurat: Vizita ORL (hundë, veshë, laring), operacione estetike të hundës, veshëve dhe fytyrës (rhinoplastikë, otoplastikë, lifting), ndërhyrje kirurgjikale për sëmundjet e hundës, operacione për heqjen e bajameve dhe mishit të huaj tek fëmijet dhe të rriturit, operacione për sëmundje të ndryshme të gojës, të gjuhës dhe fytyrës.

Dr. Përparim Neziraj - Otorinolog

Tel: 042374883, Mobile: 0682143847
Procedurat: Mjek Otorinolaringolog

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten