Altin CEKODHIMA - Gastrohepatolog

Tel: +355 4 2360067, Mobile: +355 682085852
Procedurat: Gastroskopi, Kolonoskopi, Sigmoidoskopi, Polipektomi, EUS endosonografi

Dr. Viktor QERESHNIKU - Gastrohepatolog

Tel: 042363288, Mobile: 0672161158
Procedurat: Diagnotike e semundjeve kirurgjike , nderhyrje kirurgjike te smundjeve kirurgjike te traktit gastro intestinal , hepato biliar , kirurgji urgjence abdominale , biopsi , citologji , Etj .

Dr. Shk. Albana Duni - Gastrohepatolog

Mobile: +355682144554
Procedurat: Konsulta gastro-hepatogjike, Gastroskopi, Kolonoskopi

Dr. Rozana Aleksi - Gastrohepatolog

Tel: 04234110, Mobile: 0674070923
Procedurat: Ekografi Gastroskopi Kolonoskopi

Dr. Julian Capo - Gastrohepatolog

Mobile: 0692709630
Procedurat: Konsulta gastro-hepatologjike, ekografi te aparatit tretes, procedura endoskopike te aparatit tretes

Dr. Esmeralda Runa - Gastrohepatolog


Procedurat: Vizita, konsulta, fibrokolonoskopi

Dr. Nehat Dumani - Gastrohepatolog

Mobile: 0684010821
Procedurat: Konsulta gastrohepatologjike, Gastroskopi, Kolonoskopi

Dr. Bardhyl Popa - Gastrohepatolog

Mobile: 0682029665
Procedurat: gastroskopi, rektosigmoidoskopi, kolonoskopi, polipektomi, skleroterapi etj

Dr. Hilmi DUHANXHIU - Gastrohepatolog

Mobile: 0682203760
Procedurat: Endoskopist , Gastroenterolog , Hepatolog

Dr. Yllka Llanaj - Gastrohepatolog


Procedurat: Vizita Gastrohepatologjike, procedura endoskopike te traktit tretes

Dr. Arber Veliu - Gastrohepatolog

Mobile: +37744165624
Procedurat: Konsultant gastroenterolog dhe hepatolog, procedura endoskopike diagnostike dhe terapeutike.

Dr. Gentian Shabanaj - Gastrohepatolog

Mobile: 0682099073
Procedurat: Colonoscopi, gastroscopi

Dr. Gent Kadiu - Gastrohepatolog

Mobile: 0696013601
Procedurat: Endoskopi e aparatit tretes ( gastroskopi dhe kolonskopi ) diagnostikuse dhe terapeutike. Vizita gastrohepatologjike.

Dr. Arben Beqiri - Gastrohepatolog

Mobile: 0672043582
Procedurat: Endoscopic GI polypectomy, Bipolar cauterization for the treatment of GI Bleeding, PEG and PEJ placement, ERCP, Laparoscopic treatment of ovarian cysts, Laparoscopic inguinal hernia repair (TAP)

Dr. Aurel ZAIMI - Gastrohepatolog

Mobile: 0685088256/0689020813
Procedurat: Vizita gastrohepatologjike,fibrogastroskopi,kolonoskopi,polipektomi etj.

Dr. Ada Myrto - Gastrohepatolog

Mobile: 0675181744
Procedurat: Konsulta gastrohepatologjike, eko abdominale, gastroskopi

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten