Dr. Ramiz Kerrnaja - Mjek Familje

Tel: +355 42 352 128, Mobile: +355 67 20 68 345
Procedurat: Vizita mjekesore per gjithe krupmoshat.ECHO abdominale .Konsultime ne ndihme te lenies se duhanit,alkolit,lendeve narkotike etj.

Dr. Klaudja Karaj - Mjek Familje

Tel: (4) 237-5406, Mobile: +355692444272
Procedurat: Patologji

Dr. Ermelina Brami - Mjek Familje

Tel: 003558257581, Mobile: 0686278850
Procedurat: vizita mjekesore per moshat mbi 14 vjec

Erion Sukaj - Mjek Familje

Mobile: 0672891939

Dr. Zeta Latifi - Mjek Familje


Procedurat: Mjeke ne specializim e siper

Dr. MARSELA SHANI - Mjek Familje

Mobile: 0697879592
Procedurat: Vizita pathologjike

Dr. Desilda Hajdaraj - Mjek Familje

Mobile: 0693650607
Procedurat: Mjeke e Pergjitheshme

Dr. Mirsela Domi - Mjek Familje


Procedurat: Vizite pathologu. Ndjekje te rasteve klinike.

Dr. Majlinda Hunda - Mjek Familje

Tel: 0035542232815
Procedurat: Specialiste, ISKSH

Dr. Ervis Dushku - Mjek Familje

Mobile: 0686050595
Procedurat: Mjek i pergjithshem ne qender primare

Dr. DYLBERE DOCI - Mjek Familje

Mobile: 0693066770

Dr. Lavdije Ceni - Mjek Familje

Mobile: 0694567148

Dr. Qëndrim Zenelaj - Mjek Familje

Mobile: 049541345
Procedurat: Mjeksia Familjare

Dr. Suarada lama - Mjek Familje

Tel: 051124960, Mobile: 0695486869
Procedurat: mjeke familje

Dr. Mirgen Zacellari - Mjek Familje

Tel: 042258174, Mobile: 0672074708

Dr. Dukagjin Zeqiraj - Mjek Familje

Tel: +38649647502, Mobile: +38649647502
Procedurat: Ato qe i perkasin doktorit te pergjithshem

Dr. FERVILA HOXHA - Mjek Familje

Mobile: 0672166836
Procedurat: DIAGNOSTIKIM I SEMUNDJEVE AKUTE DHE KRONIKE DHE ORIENTIMI DREJT SPECIALISTIT

Dr. Sofije Kryeziu - Mjek Familje

Mobile: 0697682829
Procedurat: Vizita Ptologjike ,echo abdominale

Dr. Eriselda Marku - Mjek Familje


Procedurat: Diagnostikim dhe trajtim i semundjeve akute dhe kronike

Dr. Mevlan Likollari - Mjek Familje

Tel: 0665509588
Procedurat: Diagnostikim,Trajtim,Konsultim,Fizioterapi,Andrologji

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten