Dr. Erton Karafili - Imazherist

Tel: +3554524249, Mobile: 0694010657
Procedurat: 1. Ekografia: abdominale, thyroide, mame, testikulare, obsterike dhe gjinekologjike, prostata, indet e buta, etj. 2. Rezonanca magnetike per extremitet (ortopedike,traumat sportive dhe rheumatologjike) 3. Laboratori klinik-biokimik, hormonal dhe bakteriologjik 4. konsulta pediatrike 5. konsulta gjinekologjike 6. konsulta urologjike 6. farmacia

Dr. Albana Shahini - Imazherist

Tel: ++35542360925
Procedurat: ANGIOCT KORONAR,ANGIO CT VAZAVE PERIFERIKE,KAROTIDE,CT ABDOMINAL,PULMON,KOKE,SINUS,KOLONE VERTEBRALE,VESH I MESEMETJ RADIOLOGJI KONVENCIONALE EKOGRAFI ABDOMINALE,GJIRI,TIROIDE,INDE TE BUTA,TESTE ETJ

Altina Xhaferi - Imazherist

Tel: 2370668, Mobile: 0692472066
Procedurat: Ekzaminime radiologjike (me ose pa kontrast) ekzaminime ekografike si dhe punksion -citologji e drejtuar nen ekografi, ekzaminime skanerike

Dr. Shuaip Beqiri - Imazherist

Mobile: 0684037180
Procedurat: Egzaminime ekografike ( abdominale,gjendrat tiroide,testesh , transrectale,indeve te buta ,gjendrat mamae,)eko Doppler te vayzve , interpretim te grafi,pielografi, egzaminime skanerike egzaminime radiologjike teaparatit urinar .

Dr. Bujar Gjikolli - Imazherist

Mobile: +37744140878

Dr. Adriatik DAKU - Imazherist

Tel: 42357535, Mobile: 42357535
Procedurat: Radiologji intervente me teknika miko-invazive, biopsi te ndryshme Imazheri e avancuar abdominale, neuro-radiologji, radiologji pediatrike RM dhe MD-CT Abdominale, pediatrike, Neuro-ORL radiologjike

Dr. Arjeta Bebeci - Imazherist


Procedurat: Eko gjiri, abdominale, te indeve te buta. CT torako-abdominal

Dr. Sami Bytyci - Imazherist

Tel: +355693240022

Dr. HAFIZ VISHA - Imazherist

Tel: 042272090, Mobile: 0672002950
Procedurat: RADIOLOGJI KONVENCIONALE,ULTRASONOGRAFI

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten