Dr. Anila Hysa - Dentist

Tel: 042355269, Mobile: 0682929293

Dr. Moisi Basha - Dentist

Tel: 0665458596, Mobile: 0665458596

Dr. Sena Tarelli - Dentist

Tel: 00355 4222 9580, Mobile: 00355 69 20 60991
Procedurat: Cosmetic Dentistry, Conservative & Endodontic Therapy, Periodontology, Prosthodontic Dentistry.

Dr. Ogerta Ismaili - Dentist

Mobile: 0692351205
Procedurat: Detartrazh, mbushje, ekstraksione

Dr. Eriona Ruçi - Dentist

Mobile: 0698862965
Procedurat: Cosmetic Dentistry,Restorative Dentistry,Oral Hygiene,Oral surgery,Pediatric Dentistry,Periodontology,Oral Prosthesis,Teeth Whitening,Conservative & Endodontic Therapy

Ilda Gribizi - Dentist

Mobile: 0692179519
Procedurat: Ortodonci (aparate fikse dhe te levizshme per drejtimin e dhembeve per te gjithe grupmoshat), terapi, ortopedi (proteza dhe ura porcelani), estetike (faseta Ips Emax), higjene orale, zbardhim dhembesh.

Dr. Bisela Asllanaj - Dentist

Tel: 069 28 34 0 35
Procedurat: Procedurat që kryen3 Dentistri kozmetike: Zbardhim profesional, Faseta kompoziti, Faseta porcelani, Faseta IPS Empress, Emax veneers, Mbushje qeramike inlay, onlay cad cam, Korona full zircon cad cam, Korona metal porcelan, Korona porcelan cad cam. Endodonti: Trajtimi dhe mjekimi i rrenjeve te dhembeve. Dentistri konservative: Trajtimi i problemeve parodontale te mishrave dhe kockave te dhembeve, higjenizimi, fluorizimi, mbushje dhembesh. Protezim fix ,ura porcelani dhe zirkoni, proteza mobile te levizshme totale dhe parciale. Pedodonti ( Trajtimi i dhembeve te femijeve)

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten