Dr. Fatmir Caushi - Kirurg torakal

Mobile: 0684017921
Procedurat: Trajtimi kirurgjikal i patologjive te paretit torakal Trajtimi kirurgjikal dhe miniinvaziv (VATS)i patologjive te pleures. Trajtimi kirurgjikal dhe miniinvaziv (VATS) i patologjive te pulmonit. Trajtimi kirurgjikal dhe miniinvaziv (VAMLA) i patologjive te mediastinit. Prane: Spitalit Universitar te Semundjeve Pulmonare "Shefqet Ndroqi" dhe spitalit Hygeia

Prof. Dr. Lutfi Zhegu - Kirurg torakal

Mobile: 0682138065
Procedurat: kirurgji e pergjithshme,kirurgji torakale

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten