Dr. Ilir Peposhi - Pneumolog

Tel: 0035548202821, Mobile: 00355682090755
Procedurat: Mjek Specialist Pneumolog ; Bronkosopi Diagnostike dhe Terapeutike

Dr. Shk. Jola Klosi - Pneumolog

Mobile: 069 32 84 372
Procedurat: Spirometri, Fibrobronkoskopi

Dr. Gojart Hoxha - Pneumolog

Mobile: 044487482
Procedurat: Mjek ne specializim

Dr. Matilda Gjergji - Pneumolog

Mobile: 0672036612
Procedurat: Bodyplethysmografi, spirometri, firobroncoscopi

Dr. Altin Habazaj - Pneumolog

Mobile: 0696962367
Procedurat: Provat funksionale pulmonare, bronkoskopi

Dr. Besim Morina - Pneumolog

Mobile: 0037744362720
Procedurat: Bronkoskopi

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten