Ergeta Ktona - Reumatolog

Mobile: 0682093251
Procedurat: Vizita reumatologjike, matje të densitetit kockor, injeksione intraartikulare

Dr. Vjollca Koko - Reumatolog

Tel: 84 26 2521, Mobile: 0672033294
Procedurat: Vizita mjekesore

Dr. Evis Skuqi - Reumatolog

Mobile: 0697507800
Procedurat: Vizita reumatologjike/ Spitali Rajonal:"Xhaferr Kongoli", Elbasan

Dr. Rovena Lico - Reumatolog

Mobile: 0684038776

Dr. FATOS HOXHA - Reumatolog

Mobile: +355692130485 // +355698126763
Procedurat: VIZITA MJEKESORE, REUMATOLOGJIKE,DENSITOMETRI KOCKORE DIXHITALE (DEXA) DHE PANEL TE PLOTE TE ANALIZAVE LABORATORIKE.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten