Dr. Kozeta Mustafaraj - Obsteter-gjinekolog

Mobile: +355682313410
Procedurat: Egzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, Histeroskopi , planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike.

Dr. Denis Gjika - Obsteter-gjinekolog

Mobile: +355 694070755
Procedurat: Obsteter, Gjinekolog, Androlog, Infertilitet, Diagnoze Prenatale, Kirurgji Mini-invazive, Laparoskopi, Histeroskopi, Ekografi, Kolposkopi, Histerosalpingografi (HSG), Sonohisterosalpingografi (SonoHSG).

Dr. Jonela Lulo - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0695597137
Procedurat: vizita gjinekologjike ekografi obstetrikale ekografi gjinekologjike ndjekje shtatezanie nderprerje shtatezanie planifikim familiar kolposkopi nderhyrje kirurgjikale

Kloida Zaimi - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0693942937
Procedurat: Vizita gjinekologjike dhe obstetrikale,egzaminime ekografike, nderhyrje gjinekologjike, planifikim familjar

Dr. Elton Peci - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0698297017
Procedurat: Obsteter-Gjinekolog - Fertilizim in Vitro - Kirurgji - Histeroskopi - Laparoskopi - Ekografi - Ekografi 3D/4D - Monitorizim shtatzanie dhe lindje - Kolposkopi - Onkologji gjinekologjike

Dr. Edlira Shkembi - Obsteter-gjinekolog

Tel: 032 236 742, Mobile: 068 28 99 854
Procedurat: vizita, ekografi, kolposkopi, lindje, operacione

Dr. Irena Berati - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0692053690
Procedurat: vizita obsetrikale,gjinekologjike,planifikim familjar,pap test,ekografi,ndjekje te shtatezanise

Dr. Leon Kaza - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0698657544
Procedurat: Kirurgji gjinekologjike. Kirurgji rekonstruktive pelvike.

Dr. Genc Agostini - Obsteter-gjinekolog


Procedurat: Egzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike. Kirurgji gjinekologjike klasike, kirurgji gjinekologjike .

Dr. Shk. Elinda Gjata - Obsteter-gjinekolog

Tel: 042340059, Mobile: 0694006677
Procedurat: Ekografi, vizite gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, diagnostikim dhe trajtim infertiliteti, inseminim in utero, fekondim in vitro, ndjekje shtazanie normale dhe me risk, lindje dhe intervente te ndryshme gjinekologjike.

LLESH MARKU - Obsteter-gjinekolog

Mobile: 0662001280
Procedurat: VIZITA OBSTETRIKALE . GJINEKOLOGJIKE, ECOGRAFI GJINEKOLOGJIKE, OBSTERIKALE TREMUJORI I , II MORFOLOGJIKE, III ,PAP TEST,HSG,SONOHISTEROGRAFI,TRAJTIM STERILITETI,NDERPRERJE GRAVIDANCE,PLANIFIKIM FAMILJAR ETJ

Dr. Jonida Reveli - Obsteter-gjinekolog

Tel: 0035542360067, Mobile: 00355696029238
Procedurat: Vizita gjinekologjike dhe obstetrikale, eko gjinekologjike dhe obstetrikale, konsulta, planifikim familjar, kolposkopi, nderhyrje gjinekologjike.

Prof. As. Dr. Rustem Celami - Obsteter-gjinekolog

Mobile: + 355 68 60 70 810
Procedurat: Konsulent Klinicist ne Obstetrike Gjinekologji. Ndjekje te Shtatzanise Sipas Protokolleve Bashkekohore. Keshillim dhe Trajtim ne Infertilitet Primar dhe Sekondar. Intervente Kirurgjikale Bbstetrikale dhe Gjinekologjike. Intervente Kirurgjikale Uro-Gjinekologjike, Kirurgji Rikonstruktive Pelvike, Histerektomi Vaginale. Keshillim, Diagnostikim e Trajtim per Problemet Gjinekologjike ne Adoleshence dhe Menopauze. Privelegje spitalore si Obsteter Gjinekolog - Spitali Amerikan 3, Tirane - Spitali Rajonal, Elbasan

Dr. Ilda Ndreko - Obsteter-gjinekolog


Procedurat: Vizita mjekesore obstetrike gjinekologjike,ekografi,planifikim familjar

Dr. Shk. Julian Habibaj - Obsteter-gjinekolog

Tel: 0692128234
Procedurat: Ekzaminime gjinekologjike, ekografi obstetrikale dhe gjinekologjike, laparoskopi, hysteroskopi, kolposkopi, hidrolaparaskopi, operacione gjinekologjike

Dr. Aytuğ KOLANKAYA - Obsteter-gjinekolog

Tel: 042 32 33 34, Mobile: +355693252303
Procedurat: Fertilizim in vitro (IVF) dhe trajtimi i infertilitetit. Kirurgji endoskopike. Sindroma e ovarit policistik. Obeziteti.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten