Dr. Tauland Qyrdedi -

Mobile: 00355673018627
Procedurat: Mjekimin e plageve te pasherueshme (psh kemba dibetike, ulcerave venoze, dekubituseve, Plageve te ndryshme te infektuara, Plageve te pasherueshme Postoperative), kryerja e Terapise Hiperbarike me Oksigjen (HBO), trajtimi i semundjeve te zhytjeve, trajtimi i Toksikimit nga CO, H2S etj. Gangrena Gazore, Djegjeve, Humbja e menjehershme e degjimit dhe shikimit, Osteomieliti Kronik, Operacionet e pasuksesshme plastike si Grefte dhe Fleb, Radionekrozat e indeve te buta dhe kockave etj.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten