Dr. Shk. Artan Haruni - Neuropediater

Mobile: 00355 682066561
Procedurat: Neuropediater, Specialist EEG, (I certifikuar nga ILAE- Liga Nderkombetare Kunder Epilepsive), Mjekimi i Epilepsive dhe problemeve te tjera neurologjike tek femijet.

Prof. As. Dr. Pasionare Rino - Neuropediater

Tel: 042246643, Mobile: 0674110119
Procedurat: Vizita neuropediatrike+EEG elektroencefalografi

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten