Prof. As. Dr. Agim Sallaku - Onkolog

Tel: 2340417, Mobile: 00355682055232
Procedurat: Mjek specialis Onkolog-Radioterapeut (diagnoze dhe mjekim te pacienteve onkologjike me radioterapi).QSUT dhe PartTime Sptali Hygeia

Prof. Dr. Agim Karaj - Onkolog

Tel: (4) 237-5406, Mobile: 0694000244
Procedurat: kirurgji onkologjike,onkoplastike

Dr. Orges Spahiu - Onkolog

Tel: +35542349558, Mobile: +355683276665
Procedurat: Radioterapi onkologjike

Dr. Euglent Hoxha - Onkolog

Mobile: 0674050855
Procedurat: kirurgji gjinekologjike dhe onko-gjinekologjike

Dr. Artan Bodeci - Onkolog

Mobile: 0682382685
Procedurat: kirurgji onkologjike dhe onkoplastike

Dr. Anila Pema (Kristo) - Onkolog

Mobile: 0682085899
Procedurat: Onkologji ,kimioterapi

Dr. Sotiraq Senjo - Onkolog

Mobile: 00355698918586
Procedurat: Kimioterapi

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten