Dr. Arben Kucani - Kirurg

Tel: +355 42 238 651 , Mobile: +355 68 25 95 514
Procedurat: Kirurgji plastike, laparoskopi, kirugji te gjirit, kirurgji per trajtimin e mbipeshes, kirurgji te variceve e.t.j

Dr. Shk. Gëzim Xhepa - Kirurg

Tel: +35542349418, Mobile: +355682211117
Procedurat: Kirurgji plastike e emergjencës në djegie dhe traumë, kirurgji rekonstruktive e indeve të buta në patologji kongjenitale, neoplazi, dhe pasoja të djegies dhe traumës; kirurgji eststike (rhinoplastikë, otoplastikë, abdominoplastikë, kirurgji estetike dhe rekonstruktive e gjirit, kirurgji e siluetës trupore, rrudhave, dhjamit, blepharoplastikë, etj.).

Dr. Vladimir Filaj - Kirurg

Tel: 042269697, Mobile: 00355692077088

Dr. Rezarta Kapaj - Kirurg

Tel: 42357535
Procedurat: Kirurgji Estetike: Rhinoplasty, Otoplasty, Botox, Fillers, Laser Surgery, Abdominoplasty, Liposuction, Kirurgji e shenjave te aksidenteve apo te lindura, Kirurgji e djegies, Dermabrazion, Kirurgji maksillofaciale dhe faciale, Trajtim kirurgjikal i kancerit te lekures dhe pastrim i nyjeve limfatike, Kirurgji rikonstruktive e gjirit, Zmadhim i gjirit, Zvogelim i gjirit.

Dr. nurgül altuntaş - Kirurg

Tel: +90262 331 61 61 , Mobile: 5057992998
Procedurat: rhinoplasty, breast augmentation, breast reduction, laser liposuction

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten