Dr. Ervin Jonuzi - Ortoped

Tel: 00355698328588, Mobile: 0079261874174
Procedurat: Protezat koksofemorale Protezat e gjurit Kirurgjia e kembes Traumatollogjia Ortopedia Artroskopi gjuri Artroskopi shpatulle Artroskopi kembe Artroskopi dore Artroskopi koksofemorale

Dr. Murat Bytyçi - Ortoped

Tel: --------, Mobile: 044 183793
Procedurat: operacion ne femur - pseudoalthrozis

Dr. Taulant Olldashi - Ortoped


Procedurat: Traumatologji; Artroplastike; Mjekesi sportive (artroskopike).

Dr. Arian Celaj - Ortoped

Mobile: 0672054719
Procedurat: Kirurgji Dore dhe Anesise se Siperme Protezim i Artikulacionit Koksofemoral, Gjuri, Supi Artroskopi Gjuri dhe Supi

Arjan Mullahi - Ortoped

Tel: 0049-24622044400
Procedurat: Proteza primare partiale dhe te plota si dhe nderrim protezash te artikulacioneve te Supit, Koksofemoral, te gjurit si dhe me Rekonstruxion dhe Transplantation te Kockave ne rastin e Defekteve. Artroskopi te Supit, Berrylit, Koksofemoral, Gjurit dhe te Kaviljes me nder te tjera Rekonstruksion te Manschetes Rotatore, te Labrumglenoidale deri ne Coracoidtransfer sipas Latarjet, Subacromiale Dekompression dhe ACJ-Resektion, Dekompression te Femoroacetabularen Impigement, Labrumrekonstruksion, LCA und LCP Rekonstruktion, Meniscusresektion dhe Suture,MPFL Rekonstruktion dhe Tuberosita Tibia Transfer ne rast Luxation te Patelles, autologe Osteochondrale Transplantation, Operatione te ndryshme ne Kembe si Chevron, Akin, Basis Open wedge, Lapidus, Arthorplasti dhe Arthrodese te Gishtave, Artrodese te Kaviljes, Operatione ne Tendinet te Qudriezeps, Pateles, Achilit, Plntarfasciitis, Operatione te Traumes nga Kyphoplasti deri ne Stabilisim dorsal ne shtyllen Kurrisore dhe te gjitha Kockat e tjera si dhe ne Trajtimin e Pseudoartroses dhe Infektioneve.

Dr. Tahir Çela - Ortoped

Mobile: +355693649691

Dr. Serdar Özkaya - Ortoped

Tel: +355 42 431 016, Mobile: +355689090544
Procedurat: Ortopedi dhe Traumatologji Artroskopi, protezim

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten