Artan Bano - Ortoped-traumatolog

Mobile: +355693861214

Dr. Armilda Hysa - Ortoped-traumatolog

Mobile: 0695425232
Procedurat: reabilitim neurologjik ,ortopedik postraumatik,reumatologjik,probleme te kolones vertebrale,terapi zhvillimi ne moshat pediatrike, atazite etj.

Dr. Taulant Olldashi - Ortoped-traumatolog


Procedurat: Traumatologji; Artroplastike; Mjekesi sportive (artroskopike).

Dr. Ervin PRIFTAJ - Ortoped-traumatolog

Mobile: +686068077
Procedurat: artroskopi gjurit, protezime kokso-femorale dhe gjuri, mjekesi sportive, trauma

Dr. Arian Celaj - Ortoped-traumatolog

Mobile: 0672054719
Procedurat: Kirurgji Dore dhe Anesise se Siperme Protezim i Artikulacionit Koksofemoral, Gjuri, Supi Artroskopi Gjuri dhe Supi

Arjan Mullahi - Ortoped-traumatolog

Tel: 0049-24622044400
Procedurat: Proteza primare partiale dhe te plota si dhe nderrim protezash te artikulacioneve te Supit, Koksofemoral, te gjurit si dhe me Rekonstruxion dhe Transplantation te Kockave ne rastin e Defekteve. Artroskopi te Supit, Berrylit, Koksofemoral, Gjurit dhe te Kaviljes me nder te tjera Rekonstruksion te Manschetes Rotatore, te Labrumglenoidale deri ne Coracoidtransfer sipas Latarjet, Subacromiale Dekompression dhe ACJ-Resektion, Dekompression te Femoroacetabularen Impigement, Labrumrekonstruksion, LCA und LCP Rekonstruktion, Meniscusresektion dhe Suture,MPFL Rekonstruktion dhe Tuberosita Tibia Transfer ne rast Luxation te Patelles, autologe Osteochondrale Transplantation, Operatione te ndryshme ne Kembe si Chevron, Akin, Basis Open wedge, Lapidus, Arthorplasti dhe Arthrodese te Gishtave, Artrodese te Kaviljes, Operatione ne Tendinet te Qudriezeps, Pateles, Achilit, Plntarfasciitis, Operatione te Traumes nga Kyphoplasti deri ne Stabilisim dorsal ne shtyllen Kurrisore dhe te gjitha Kockat e tjera si dhe ne Trajtimin e Pseudoartroses dhe Infektioneve.

Dr. Shk. Edvin Selmani - Ortoped-traumatolog

Mobile: 0674399869
Procedurat: Operacionet ne femijet, artroskopine e gjurit, kirurgjia e kembes, frakturat

Dr. Neritan BORICI - Ortoped-traumatolog


Procedurat: Vizita specialistike ortopedike, injeksione intra-artikulare, reponime frakturash dhe imobilizim, nderhyrje kirurgjikale per proteza te art.kokso-femoral dhe gjurit, trajtime ortopedike pediatrike te deformimeve te lindura dhe te fituara gjate jetes, kirurgji e shputes se kembes, trajtim kirurgjikal te frakturave dhe tumoreve muskulo-skeletike, artroskopi etj.

Dr. Erald Gogu - Ortoped-traumatolog

Mobile: 0692213484
Procedurat: Kirurgji e Traumes Lokomotore dhe Ortopedi

Prof. Dr. Çağatay ÖZTÜRK - Ortoped-traumatolog

Mobile: +355694074439
Procedurat: • Stenozë e kanalit spinal • Hernie e Disqeve të belit • Skolioza, Kifoza • Hernie e qafës • Protezë e diskut cervikal • Ndërhyrje në Thyerjet e shtyllës kurrizore • Kirurgjia minimale invazive e shtyllës kurrizore • Lazer Diskektomia • Diskektomia Endoskopike • Problemet pediatrike të shtyllës kurrizore • Deformimet kurrizore tek të rriturit

Dr. Serdar Özkaya - Ortoped-traumatolog

Tel: +355 42 431 016, Mobile: +355689090544
Procedurat: Ortopedi dhe Traumatologji Artroskopi, protezim

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten