Dr. Denis Gjika - Androlog

Mobile: +355 694070755
Procedurat: Obsteter, Gjinekolog, Androlog, Infertilitet, Diagnoze Prenatale, Kirurgji Mini-invazive, Laparoskopi, Histeroskopi, Ekografi, Kolposkopi, Histerosalpingografi (HSG), Sonohisterosalpingografi (SonoHSG).

Dr. Shk. Evin Dani - Androlog

Mobile: ++355 682213329
Procedurat: Androlog

Dr. Artan Koni - Androlog

Mobile: 00355 66 555 88 33
Procedurat: Transplant renal, kirurgji te urologjise pediatrike dhe infantile, kirurgji invazive minimale dhe endo-urologji, uro-onkologji, kirurgji te inkontinances dhe impotences.

Dr. Mevlan Likollari - Androlog

Tel: 0665509588
Procedurat: Diagnostikim,Trajtim,Konsultim,Fizioterapi,Andrologji

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten