Dr. Shk. Monika Fida - Dermatolog

Tel: 042 404060, Mobile: 0682064725
Procedurat: Vizita Dermatologjike; Dermatoskopi digitale; Trajtime me Lazer( Kirurgji, Teleangioektazi, rigjenerim,epilim). Botoks e Fillers Peeling kimik

Dr. ALBANA LUFI - Dermatolog

Tel: 04 2342572, Mobile: 0694061001
Procedurat: Vizita Dermatologjike..Dermatoskopi..Pilling kimik...Botox..Fillers..Trajtime Estetike...Lazer...Dobsim...Tonifikim..Trajtime Celuliti..Masaxhe...

Dr. Brunilda BARDHI - Dermatolog

Tel: 042364399, Mobile: 0682293633
Procedurat: Vizita dhe diagnostikime me aparaturat em te fundit Terapi dhe Kirurgji me rreze Laser Dermatologji Kozmetike Mikrodermabrasion Piling Kimik Filers Botox Trajtime te fytyres dhe trupit me aparate te ndryshme te teknologjise se fundit

Dr. Mikel Nakuci - Dermatolog

Tel: 6301536, Mobile: 0682255298
Procedurat: Dermatologji klinike dhe kozmetike. Botox, Fillers, microdermoabrazion, mesoterapi, hydrofacial, Trichograme, Provat alergjike te lekures, Mjekime me lazer: depilim, vraga, rrudha, striae, kapilaret, rinovim.

Dr. Ardiana Sinani - Dermatolog

Mobile: 0693892600
Procedurat: Vizita dermatologjike Mesotherapy Botox Fillers PRP, trajtim me plazem autologe Peeling kimik Epilim me lazer

Dr. Shk. Blerta Gjoni - Dermatolog

Mobile: 0672069962
Procedurat: Dermatoskopi, Peeling Kimik, Krioterapi,Puvaterapi

Dr. Erisa Alia - Dermatolog

Mobile: 0694030077

Dr. Arqile Zhapa - Dermatolog

Tel: ++35584263378, Mobile: 00682082073

Dr. Ajshe Haliti - Dermatolog

Mobile: 044434533

Dr. Irena Savo Jorgaqi - Dermatolog

Tel: 042280221, Mobile: 0683317046
Procedurat: Dermatologji klinike dhe estetike. Aplikuese e lazerave, si Nd Yag, Diode, Fraxel, Thermage (monopolar radiofrequency) ne indikacionet: rinim i lekures, trajtim i cikatriceve post-akne, trajtimi i hiperpigmentimeve (njollat kafe, melasma), teleangiektazive dhe angioma stellata etj / aplikuese e Botox, Fillers, Mesotherapy, PRP, peeling kimik/ ekzaminim me Dermatoskop.

Dr. Artan Osmenllari - Dermatolog

Mobile: 0694834388
Procedurat: Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive te lekures. Krioterapi, dermatoskopi, elekrokoter, percaktimki i lloit te lekures. Trajtimet dermo-estetike: 1-Mbjellje flokes 2-Trajtimet me Erbium Nd-YAG lazer 3-Injeksione dhe trajtime me botox 4-Piling (te gjitha llojet) 5-Dermoabrazion 6-Mbushjet e perkohshme dhe te perhershme te rrudhave 7-Trajtim me rroler i: cikatricieve, strijave, melazmes etj 8-Lipoliz (konturimi barkut, gushes, kembeve etj) Si dhe shume trajtim te tjera mikrokurgjikale...

Dr. Brunilda Bardhi - Dermatolog

Tel: 042364399, Mobile: 0682293633
Procedurat: Trajtime, vizita dermatologjike, trajtime me lazer, microdermabrasion, fillers, heqje rrudhash, heqje nishanesh, heqje kapilaresh, dobesim, heqje celuliti, trajtime strije....

Dr. Silvana Mishtaku - Dermatolog

Tel: 04 228 0221, Mobile: 0692581561

Dr. Rozana Cela - Dermatolog

Mobile: 00355696439925
Procedurat: Dermatologji

Dr. Diana Muja - Dermatolog

Mobile: 0682895401

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten