Panairi i Mjekësisë / Medikos - Medical Fair

Qëllimi kryesor i këtij panairi është të kontribuoj në fushën e mjekësisë me objektiva konkrete, si: Takim në një vend dhe në një kohë i pacientëve me spitale e klinika; bizneseve mjekësore me furnitorë dhe prodhues, si dhe mundësi takimi me institucione qeveritare me qëllim të promovimit e krijimit të lidhjeve afatgjata; Ofrim i seminareve, konferencave dhe prezantimeve me qëllim të edukimit dhe informimit të gjerë;

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten