Kongresi i 1-re i Infermiereve te Shqiperise

Kongresi i 1-re i Infermiereve te Shqiperise mbahet ne 12 Maj 2018 nga Shoqata e Infermiereve te Shqiperise duke mbledhur Infermieret dhe Tekniket e Shkencave Mjekesore Teknike nga i gjithe vendi se bashku. Infermier Mami Teknik laboratori Teknik imazherie Fizioterapi Logopedi

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten