Kongresi i 2-të i Neuroshkencës Shqiptare

“Kongresi i 2-të i Neuroshkencës Shqiptare” do të mbahet më: 16-17 Mars 2018 Prishtinë në Hotel ‘EMERALD’ ku pjesëmarrës do të jenë profesionistët mjekësor nga lëmitë e: Neruologjisë, Neurokirurgjisë, Psikiatrisë, Psikologjisë, Sëmundjeve Infektive-neurologjike, Neuroradiologjisë si dhe Infermierët e lëmive të lartëcekura nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten