Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 5

KSUMT në bashkëpunim me Universitetin e Mjekësisë Tiranë, Fakultetin e Mjekësisë, Fakultetin e Mjekesisë Dentare, Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, Urdhrin e Farmacistit, Urdhrin e Infermierit, Urdhrin e Mjekut, Urdhrin e Stomatologut, Organizatën Brainstorm, Universitetin Aldent, Universitetin "Albanian University", Universitetin ZKM dhe e mbështetur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, Ministria e Shendetesise dhe Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” organizojnë KONFERENCËN KOMBËTARE TË SHKENCAVE MJEKËSORE 5, në datat 20-22 Prill 2018. Ky aktivitet vjen në edicionin e tij të pestë pas një pune intensive disa mujore si një përpjekje e përbashket dhe një punë serioze e një stafi të gjerë profesorësh dhe studentësh.

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten