Dr. Polikron Cela, Pediater

Mosha

81 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Telefon

04 52 42 49

Celular

+355 69 28 42 261

Email

polikroncelo34@gmail.com


Website

http://www.klinika-erton.al


Specialitetet

Pediatri

Procedurat

Vizite pediatrike

Vendi i punes

Erton Diagnostic Center, Rruga "Don Bosko", Pallati 92, Tirane
Kualifikime profesionale
Mjek Pediater 1964 Fakulteti i Mjekesise, Tirane
Botime mjekësore
Sëmundjet e veshkave në fëmijë (Botimi I). 1984
Cduhet të bëjmë para se të vemi te mjeku. 1989
Pediatrija për stomatologët (Bashkëautor Th. Kristo) 1976
Pediatrija për stomatologët (Bashkëautor Th.Kristo) 1978
Urinimi i pavullnetshëm i fëmijë në gjumë. 1981
Mjeku i fëmijëve në familje. 2003
Mjeku i nënës dhe i fëmijës në familje. 2004
Sëmundjet e veshkave në fëmijë. 2006
Të ushqyerit e fëmijëve. 2008
Pediatri ju përgjigjet. 2012
Artikuj të postuar
Disa pyetje te nenave per femijet Mars 2013 4 komente
Kolla e femijeve Mars 2013 2 komente
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten