Prof. As. Dr. Rustem Celami, Obsteter-gjinekolog

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

+ 355 68 60 70 810

Email

dr.rcelami@gmail.com


Website


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat

Konsulent Klinicist ne Obstetrike Gjinekologji. Ndjekje te Shtatzanise Sipas Protokolleve Bashkekohore. Keshillim dhe Trajtim ne Infertilitet Primar dhe Sekondar. Intervente Kirurgjikale Bbstetrikale dhe Gjinekologjike. Intervente Kirurgjikale Uro-Gjinekologjike, Kirurgji Rikonstruktive Pelvike, Histerektomi Vaginale. Keshillim, Diagnostikim e Trajtim per Problemet Gjinekologjike ne Adoleshence dhe Menopauze. Privelegje spitalore si Obsteter Gjinekolog - Spitali Amerikan 3, Tirane - Spitali Rajonal, Elbasan

Vendi i punes

Spitali Amerikan 2, Rruga Selaudin Zorba, Tirana, Albania, Tirane
Përshtypje nga pacientet

Doktor shum I mire me profesionalizem te shkelqyer

Dërguar nga Roksana, më 01 Maj 2017 në 15:08

Profesor , Rustem Celami, ju pershendes nga Londra! Gezoj nje mirenjohje edhe respekt per ju si mjek,profesionalisht i arrire edhe komunikues me pacientin! Te urojme cdo te mire doktori,( familjarisht), edhe bebja jone,

Dërguar nga Gentjana Ballabani, më 11 Qershor 2017 në 13:13
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten