Dr. Eriselda Marku, Mjek Familje

Mosha

29 vjeç

Seksi

Femër

Kombësia

Celular

Email

eriseldamarku@live.com


Website


Specialitetet

Mjekësi e familjes

Procedurat

Diagnostikim dhe trajtim i semundjeve akute dhe kronike

Vendi i punes

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten