Dr. Bisela Asllanaj, Dentist

Mosha

29 vjeç

Seksi

Femër

Kombësia

Telefon

069 28 34 0 35

Celular

Email

biselaasllanaj@gmail.com


Website


Specialitetet

Stomatologji

Procedurat

Procedurat që kryen3 Dentistri kozmetike: Zbardhim profesional, Faseta kompoziti, Faseta porcelani, Faseta IPS Empress, Emax veneers, Mbushje qeramike inlay, onlay cad cam, Korona full zircon cad cam, Korona metal porcelan, Korona porcelan cad cam. Endodonti: Trajtimi dhe mjekimi i rrenjeve te dhembeve. Dentistri konservative: Trajtimi i problemeve parodontale te mishrave dhe kockave te dhembeve, higjenizimi, fluorizimi, mbushje dhembesh. Protezim fix ,ura porcelani dhe zirkoni, proteza mobile te levizshme totale dhe parciale. Pedodonti ( Trajtimi i dhembeve te femijeve)

Vendi i punes

Klinika dentare Smile Now, Rruga Emil Legrand, Tirane
Kualifikime profesionale
Inlay kompoziti direkt dhe indirekt 2013
Master Pasuniversitare,Departamenti i Kirurgjise Orale-MaxilloFaciale, Ortodoncise dhe Kujdesit De 2015 Hollande
Kualifikim Pasuniversitare 2015 Universiteti i Cambridge, Angli
Master Pasuniversitare Internacional Endodontik 2016
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten