Dr. Fitim Sinani, Fizioterapist

Mosha

24 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

0693581392

Email

fitimsinani1@gmail.com


Website

https://www.youtube.com/channel/UCXT2yiXaW2mnMg5ko


Specialitetet

Fizioterapi

Procedurat

hidroterapi terapi manuale

Vendi i punes

, ,
Artikuj të postuar
Text Neck syndrome Janar 2018
Hernia diskale dhe fizioterapia Prill 2017
Përshtypje nga pacientet

Pershendetje jam nga Saranda dhe do desha te kontaktoja me ju pasi vuaj nga hernia diskale lumbare kam nje muaj qe me ka zene.Car duhe te bej para se te vij tek ju? Do pres per gjigjen tuaj Faleminderit Nr.Kontakti. 0696339389

Dërguar nga Odhisea Rraku, më 16 Shkurt 2018 në 13:05
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten