Dr. Aytuğ KOLANKAYA, Obsteter-gjinekolog

Mosha

55 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Telefon

042 32 33 34

Celular

+355693252303

Email

info@medivia.al


Website

http://medivia.al/sq/


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat

Fertilizim in vitro (IVF) dhe trajtimi i infertilitetit. Kirurgji endoskopike. Sindroma e ovarit policistik. Obeziteti.

Vendi i punes

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten