Dr. Serdar Özkaya, Ortoped-traumatolog, Ortoped, Ortoped

Mosha

55 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Telefon

+355 42 431 016

Celular

+355689090544

Email

info@santeplusgroup.com


Website

www.santeplusgroup.com


Specialitetet

Ortopedi-Traumatologji, Ortopedi, Kirurgji ortopedike

Procedurat

Ortopedi dhe Traumatologji Artroskopi, protezim

Vendi i punes

Marie Stopes Clinic, Rruga Musa Karapici, 4 -1000, Tirane
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten