Dr. Rexhep Muja, Bakteriolog

Mosha

56 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

+355667000070

Email

rexhep-mujo@hotmail.com


Website


Specialitetet

Bakteriologji

Procedurat

Mikrobiolog dhe Epidemiolog

Vendi i punes

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten