Dr. Ardiana Sinani, Dermatolog

Seksi

Femër

Kombësia

Shqiptar

Celular

0693892600

Email

diana_sinani@yahoo.com


Website


Specialitetet

Dermatologji

Procedurat

Vizita dermatologjike Mesotherapy Botox Fillers PRP, trajtim me plazem autologe Peeling kimik Epilim me lazer

Vendi i punes

klinika dermatologjike, tirane, Tirane
Kualifikime profesionale
Epidemiologjia dhe klinika e Vitiligos, ne Proces Doktorature Shtator 2012 Tirane
Military medical training for peace-keeping missions September 2005 Sofie, Bulgaria
International Product Training Course – Skin Protecting, Skin Cleansing, Skin Care and Skin Prote , 22- 24 May 2012 Krefeld Gerrmany
20th Congress of the EADV October 2011 Lisbon Portugal
Training Course ” Infectious and Tropical disease for military doctors 1-15 October 2004 Amsterdam, Holland
John Stradigos Memorial Scholarship at the 21st, Congress of the Europian Academy of Dermatology an 27-30 September 2012 Prague, Czech Republic
salzburg- dermatology seminar 16.6.2013 - 22.6.201 austria peutz jegheres syndrom
Botime mjekësore
1-Neurofibromatoza- case report- sesioni shkencor i sherbimit te dermato-venorologjise Dhjetor 2007, Tirana. 2-Neurofibromatoza- abstrakt- 17th Congres of the EADV Shtator 2009 Paris, France
Pseudopelade - abstrakt - Konferenca 1 e Dermato-Venerologjise Dhjetor 2009, Tirane
Dermatitis seborrheic as a first sign of hiv infection – abstrakt- Spring Sympozium May 2010, Kroaci
Herpes simplex and hydradenitis suppurativa to uncover Hiv-Aids- abstrakt Spring Sympozium May 2010, Kroaci
Aplikimi i lazerave kirurgjikal gjate praktikes se perditshme dermatologjike, avantazhet dhe disavantazhet,-abstrakt- Revista Medikus, 30 Tetor, Maqedoni
Antrax cutaneous – abstrakt- Konferenca dyte e Dermato-Venerelogjise Dhjetor 2010, Tirane
Green nail syndrome – referim- Konferenca e dyte Dermato- Venerologjise Dhjetor 2010, Tirane
Erythema nodosum ne prani te colotis ulcerous- abstrakt- Konferenca Kombetare Infektiologjise, Maj 2011, Tirane
Nje rast me anthrax cutaneous – poster - Konferenca Kombetare Infektiologjise, Maj 2011, Tirane.
Telogen efflivium dhe thiroiditi Hashimoto - referim- Konferenca e trete e Dermato-Venerologjise, Dhjetor 2011, Tirane.
Erythema Fixe – abstrakt, raportim rasti,- Konferenca e trete e Dermato-Venerologjise, Dhjetor 2011, Tirane.
Fix drug eruptionor discoid lupus erythematous – abstrakt- 9 th EADV Spring Sympozium, Verona Italy, Maj 2012
Erysipelas – abstrakt - 9 th EADV Spring Sympozium, Verona Italy , Maj 2012
Small erythematous maculas and infective endocarditis – abstrakt – 21st EADV Congress, Prague Czech Republic. Tetor 2012.
Allergic Contact dermatitis from Propolis – abstrakt - Skin Allergy Meeting (SAM) 2012, The European Academy of Allergy and Clinical Immunology 29 Novemb
Allergic skin reactions, fix drug erutions – abstrakt - Skin Allergy Meeting (SAM) 2012, The European Academy of Allergy and Clinical Immunology 29 Novem
Peutz-Jeghers Syndrom – referim - Konferenca e katert e Dermato-Venerologjise, 8 Dhjetor 2012, Tirane
Vitiligo, Alopecia Areata, Thiroiditis – abstrakt- Konferenca e katert e Dermato-Venerologjise, 8 Dhjetor 2012, Tirane
Artikuj të postuar
Trajtimet dermato-estetike Tetor 2016
Acne adulte Nentor 2015 1 komente
Morthi (Pernio) Shkurt 2015
Terapia me plazem autologe Mars 2014 1 komente
Ekzemat Nentor 2013
Patologjite e renies se flokeve Prill 2013 3 komente
Semundjet e thonjve Janar 2013 21 komente
Peeling kimik Tetor 2012 2 komente
Redness - Skuqjet e fytyres Shtator 2012 3 komente
Përshtypje nga pacientet

pershendetje ,te lutem kam nje problem me thonjte,me ka ndodhur dy her qe te me shkeputen nga mishi,dhe per kte gje u mundova qe te evitoja lyerjen me menikyr(i lyeja me rralle ) tani me skuqen prape thonjte nga brenda pjese- pjese..dhe kam frike se mos me shkeputen prape nga mishi,,,ca mund te bej qe ti sheroj dhe te mund ti lyej perseri por me rralle sigurisht?

Dërguar nga xhensi, më 16 Mars 2014 në 06:12
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten