Dr. Ilda Ndreko, Obsteter-gjinekolog

Mosha

34 vjeç

Seksi

Femër

Kombësia

Celular

Email

ildandreko@yahoo.com


Website


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat

Vizita mjekesore obstetrike gjinekologjike,ekografi,planifikim familjar

Vendi i punes

Artikuj të postuar
Lindja para kohe Janar 2018
Barra ekstrauterine Janar 2018
Translucenca Nukale Shtator 2017
Fistula obstetrikale Gusht 2017
Amenorrea Korrik 2017
Polipi endometrial dhe cervikal Maj 2017
Prolapsi Genital Prill 2017
Hemoragjia ne prepubertet Mars 2017
Infeksionet ne prepubertet Mars 2017
Teratogeniciteti dhe medikamentet Shkurt 2017
Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten