Dr. FATOS HOXHA, Reumatolog

Mosha

49 vjeç

Seksi

Mashkull

Kombësia

Celular

+355692130485 // +355698126763

Email

HOXHAFATOS69@YAHOO.COM


Website


Specialitetet

Reumatologji

Procedurat

VIZITA MJEKESORE, REUMATOLOGJIKE,DENSITOMETRI KOCKORE DIXHITALE (DEXA) DHE PANEL TE PLOTE TE ANALIZAVE LABORATORIKE.

Vendi i punes

Sante Plus Tirana
Artikuj të rinj
Mjekët e shtuar së fundmi
Mjeket sipas specialitetit
Komentet e fundit
Sondazh

A mendoni se mjeket ne Shqiperi jane te kualifikuar aq sa duhet?

Dergo voten