Dr. Ledian Fezollari, Ortoped, Ortoped, Ortoped-traumatolog

Gjinia

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Telefon

00355674933565

Celular

00355693407055

Email

ledifezollari@gmail.com


Website

mjeket.al


Specialitetet

Kirurgji ortopedike, Ortopedi, Ortopedi-Traumatologji

Procedurat

Artroskopi gjuri per carjet e meniskut, keputjen e ligamentit kruciat anterior Proteza Totale Koksofemorale dhe Gjuri Vendosje e shtifteve ne Frakturat e Femurit, Kercirit dhe Humeusit Trajtimi bashkohor konservative dhe kirurgjikal i anesive te siperme dhe te poshtme Aplikimi i injeksioneve si PRP, Acidi Hyaluronik, Kenokort etj ne Artikulacione

Vendi i punes

Spitali Universitar i Traumes (Spitali Ushtarak), Rruga Lord Bajron, Laprakë, Tirane
Kualifikime profesionale
Master Shkencor , MSc 2011 Tirane Leucemite, Noduset tiroidiene,Stenoza mitrale, Semundja e refluksit ezofageal, Frakturat e acetabulit,Reanimimi
Master shkencor 2011 Tirane Leucemite, Noduset tiroidiene,Stenoza mitrale, Semundja e refluksit ezofageal, Frakturat e acetabulit,Reanimimi.
Botime mjekësore
Anamneza dhe Ekzaminimi Objektiv me një vështrim ( Editor dhe Përkthyesi kryesorë). 2011, 2014
Hematologjia ( Editor dhe Autori i librit). 2013
Receta Mjeksore, Diagnoza dhe Trajtimi Modern në Praktikën e Mjekut të Familjes ( Editor dhe Autor i librit). 2014, 2015
Artikuj të postuar
Tendini quadriceps Prill 2016
Skolioza idiopatike Gusht 2014
Këputja e tendinit të Akilit Qershor 2014 1 komente
Dhimbja e Mesit Maj 2013 4 komente
Parandalimi i dhimbjes se mesit Maj 2013 3 komente
Thoi nën mish Prill 2013 14 komente
Deformimet e kembeve tek femijet. Shkurt 2013 16 komente
Menaxhimi Ponseti Shkurt 2013
Clubfoot - Këmba e shtrembur ose Pesequniovarus Shkurt 2013
Fraktura e Kalkaneusit - Kocka e Thembres Tetor 2012
Dhimbja e Thembres Shtator 2012 28 komente
Sindroma e konfliktit Shtator 2012 2 komente
Përshtypje nga pacientet

pershendetje kam 4 muaj qe kam pesuar nje demtim ne kycin e kembes, rashe nga skalla.dhe doktoret ketu ne greqi ku jame me thone se si pasoj e demtimit eshte krijuar algos dhe atrotita, dhe kame per te mbetur gjithe jeten keshtu.eci me 1 pateric.si ka mundesi, disa me thone eshte e pamundur te kem atrotita ne kete moshe 44 jam.atroplastiki nuk mund te behet? pres pergjigjen tuaj faleminderit

Dërguar nga lulezim, më 12 Tetor 2014 në 22:38

Jam 70 vjec, qysh nga femijeria kam nje deformim ne kavilen e njeres kembe. Ndoshta nga poliomieliti. Kam ecur vazhdimisht me veshtiresi, por pa dhimbje ose me fare pak dhimbje kur kemba lodhej. Gjate vitit te fundit dhimbjet jane shtuar derisa jane bere te padurueshme. Dy mjeket e qytetit ku jam vizituar me kane dhene keshilla kontradiktore per trajtimin (ferkime, mbajtja ne nje lloj izolimi etj) dhe ndonje medikament qe nuk ka bere asnje efekt. Tani nuk vesh dot as kepucet. Kam nevoje per keshillen tuaj.

Dërguar nga Athianaja, më 02 Mars 2015 në 02:39

Pershendetje! Qe prej femijerise kam patur probleme me kerrbishten, por jo te me pengonte te beja nje jete normale. Perpara disa vitesh jam rrezuar (shume here) dhe fillimisht nuk e kam kuptuar, por me vone me filluan dhimbje koke te forta dhe mpirje ne kemben e majte. Pastaj filloja te caloja. Kam bere Rezonance Magnetike dhe me ka dale se kam ngushtim te kanalit vertebral ne nivelin L2-Si dhe shtremberim te kerrbishtes ne te djathte. Aktualisht eci me ndihme te kembalecit. Ju lutem, me keshilloni si te veproj dhe ku te drejtohem. Faleminderit!

Dërguar nga Blerina, më 23 Shtator 2015 në 14:37
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten