Politika e Privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si mjeket.al mblidh, përdor, dhe zbulon informacionin tuaj kur përdorni faqen tonë dhe zgjedhjet që keni të lidhura me atë informacion.

Informacionin që Mblidhim

Ne mblidhim informacion që ju jepni drejtpërdrejt neve, siç është kur regjistroheni për një llogari, përditësoni profilin tuaj, ose dërgoni përmbajtje nëpërmjet faqes sonë. Kjo mund të përfshijë:

Si Përdorim Informacionin Tuaj

Mund të përdorim informacionin që mblidhim për qëllime të ndryshme, duke përfshirë:

  1. Ofrimin dhe mbajtjen e faqes sonë;
  2. Personalizimin dhe përmirësimin e përvojës suaj;
  3. Komunikimin me ju;
  4. Respektimin e detyrimeve ligjore;
  5. Për çfarëdo qëllimi tjetër me miratimin tuaj.

Ndarja dhe Zbulimi i Informacionit

Mund të ndajmë informacionin tuaj në mënyrat e mëposhtme:

Siguria

Marrim masa të arsyeshme për të ndihmuar në mbrojtjen e informacionit tuaj nga humbja, vjedhja, keqpërdorimi, dhe hyrja e paautorizuar, zbulimi, ndryshimi, dhe shkatërrimi.

Ndryshimet në Këtë Politikë të Privatësisë

Mund të përditësojmë Politikën tonë të Privatësisë nga koha në kohë. Ju do të njoftohet për çdo ndryshim duke postuar Politikën e Re të Privatësisë në këtë faqe.

Ju këshillohet të rishikoni këtë Politikë të Privatësisë periodikisht për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur postohen në këtë faqe.

Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje rreth kësaj Politike të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në contact@mjeket.al

Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten