Dr. VALBONA SHAHINAJ, Pediater

Mosha

42 vjeç

Gjinia

Femër

Kombësia

Telefon

042343864

Celular

0692183442

Email

valbonashahinaj12@gmail.com


Specialitetet

Pediatri

Procedurat

VIZITA DHE KONSULTA PEDIATRI-PATOLOGJI

Vendi i punes

Përshtypje nga pacientet

E vetmja qe me esht pergjigjur ne tel kur kusha vajzen semur naten.dhe ne vizita esht shum profesionale dhe e kujdesshme

Dërguar nga Adelina disha, më 11 Janar 2020 në 15:21

E pergezoj doktoreshe Valbona per komunikimin shume te mire me prinderit dhe shume e dashur me femijet.

I uroj shendet e pune te mbare.

Dërguar nga Jonela, më 20 Nentor 2020 në 06:59
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten