Dr. Gerti Caushi, Ortoped

Mosha

38 vjeç

Gjinia

Mashkull

Kombësia

Celular

0672071252

Email

gerti_caushi@yahoo.com


Specialitetet

Ortopedi

Procedurat

Displazi Zhvellimore te Koksafemoralit. Arthroplastike te Koksofemoralit dhe te Gjurit, Trauma te ndryshme.

Vendi i punes

, ,
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten