Dr. Edlira Spaho, Patolog

Mosha

54 vjeç

Gjinia

Femër

Kombësia

Celular

0686060645

Email

edliraspaho1970@gmail.com


Specialitetet

Mjekesi e pergjithshme

Procedurat

Vendi i punes

Përshtypje nga pacientet

Dr.Edlira eshte mjeke e perkushtuar dhe e sjellshme me pacientin,profesioniste e nivelit te larte.Ne problemet qe kam patur kam gjetur zgjidhje te plote,po keshtu kam degjuar dhe nga te tjere qe kane marre sherbimin e saj. Nese do te kem nevoje do marr vetem konsulencen e saj.Meriton respekte dhe falenderime.

Dërguar nga Venetik Mimini, më 11 Korrik 2021 në 20:40
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten