Prof. Dr. Agim Karaj, Onkolog

Mosha

74 vjeç

Gjinia

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Telefon

(4) 237-5406

Celular

0694000244

Email

agimkaraj@live.com


Website

www.agimkaraj.com


Specialitetet

Onkologji

Procedurat

kirurgji onkologjike,onkoplastike

Vendi i punes

Spitali AMAVITA, Rruga Budi, 75/3 -1000 Tirane, Tirane
Artikuj të postuar
Trajtimi i Kancerit te Gjirit Shkurt 2012 1 komente
Përshtypje nga pacientet

ESHTE DOKTOR I PERKRYER DHE KA SHUME SUKSES GJATE KARRIERES SE TIJ. JAM NJE NDER PACIENTET E OPERUARA NGA DOKTORI AGIM KARAJ

Dërguar nga ADELINA ÇUPI, më 13 Mars 2012 në 05:48
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten