Dr. Viktor QERESHNIKU, Urolog, Mjek urgjence, Kirurg, Gastrohepatolog

Mosha

83 vjeç

Gjinia

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Telefon

042363288

Celular

0672161158

Email

viktor1941@yahoo.it


Specialitetet

Urologji, Mjekësi e urgjencës, Kirurgji e përgjithshme, Gastrohepatologji

Procedurat

Diagnotike e semundjeve kirurgjike , nderhyrje kirurgjike te smundjeve kirurgjike te traktit gastro intestinal , hepato biliar , kirurgji urgjence abdominale , biopsi , citologji , Etj .

Vendi i punes

Klinika Endoskopike , Rruga Riza Cerova, Tirane
Kualifikime profesionale
Chirurgie du foie et du voie biliare en France . Endoscopia digestiva . 1973 , 1985 , 2000 , Albania ( QSUT ) , France , Italia , Greece , Ruma Trattamento della malattia di Echinococcosi Epatica con la tecnica standart e trattamento conservativo PAIR e Albandasolo . ERCP . Biossie percutaneo del fegato e drennaggio biliare percutaneo .
Kirurg primar Ekinokokoza cistike . Tajtimi kirurgjikal . Trajtime konservative dhe me pak invazive ( Albendazol dhe PAIR ) .
Mjek Ekzaminues i Stafit te Kombeve te Bashkuara ne Shqiperi ( UN Physician ) . 2001 e ne vazhdim
Botime mjekësore
Pjesemarje dhe publikim ne Konferencen Boterore te Kirurgjise ne Stamboll mbi Ekinokokozen cistike - Viti 2008 . Punim i perbashket Shqiptaro - Kosovar . Ikteri mekanik . Tra Revista mjekesore , Referime ne Rumani , Greqi , Itali , Etj.
Artikuj të postuar
Steriliteti mashkullor nga varikocela Qershor 2016
Semundjet nga valet elektromagnetike Korrik 2015
Kur medikamentet vrasin Korrik 2015
Alkooli dhe alkoolizmi Maj 2013 6 komente
Hemorroidet (majaselli ) - Diagnoza dhe trajtimi. Maj 2013 9 komente
Semundjet e gjendres tyreoidea Shkurt 2013 3 komente
Kanceri i prostates Nentor 2012 12 komente
Prostatiti akut dhe kronik Nentor 2012 5 komente
Hipertrofia benigne e prostates Tetor 2012 15 komente
Semundja e Ekinokokozes Tetor 2012 21 komente
Trajtimi i Ekinokokozes cistike te melcise Tetor 2012
Përshtypje nga pacientet

shrehim mirnjohjen me te madhe per infomacionin tuaj te vyer

Dërguar nga RIDVAN BEGAJ, më 27 Shkurt 2013 në 04:34

lexova materialet e tua qe keni pasqyruar ketu....jeni teper konciz dhe shume njerezor qe shoqeria ke shume nevoje per mjek te kesaj kategorie..ju uroje shendete dhe jete te gjate doktor.

Dërguar nga kastriot, më 16 Shtator 2013 në 05:43

Djali im ka problem me sperm nuk e ka asnje ne levizshmeri e ka te zgjeruar venen e testikujve .qfar me thoni ju lutem

Dërguar nga Lendita, më 13 Nentor 2017 në 18:50

Prsh Dr.Viktor do doja nje takım per nje semundje te melcise. Te cilen e vuan Mami. Si mund te behet e mundu?

Dërguar nga Drilon, më 02 Qershor 2018 në 01:42

I nderuar Drilon ,
Nuk Po më jepni asnjë Simptom të
sëmundjes të nënës tuaj .
Megjithate , aktualisht nuk ndodhem në
Shqipëri .
Mund të konsultohet nga Mjekësore të
tjerë .
Të shkuara .

Përgjigje nga Dr. Viktor QERESHNIKU, më 05 Qershor 2018 në 04:44
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten