Dr. Elton Peci, Obsteter-gjinekolog, Obsteter, Gjinekolog

Mosha

47 vjeç

Gjinia

Mashkull

Kombësia

Shqiptar

Celular

0698297017

Email

eltonpeci1977@yahoo.it


Website

http://www.dreltonpeci.al/


Specialitetet

Obstetrike-Gjinekologji, Obstetrike, Gjinekologji

Procedurat

Obsteter-Gjinekolog - Fertilizim in Vitro - Kirurgji - Histeroskopi - Laparoskopi - Ekografi - Ekografi 3D/4D - Monitorizim shtatzanie dhe lindje - Kolposkopi - Onkologji gjinekologjike

Vendi i punes

Spitali Amerikan 2, Rruga Selaudin Zorba, Tirana, Albania, Tirane
Pjesëmarrje në aktivitete shkencore
Kongresi i 2-të panshqiptar në Obstetrikë - Gjinekologji 2011 Tiranë (SHQIPËRI)
Konferenca e 4-rt ndërkombëtare e Perinatologjisë 2010 Tiranë (SHQIPËRI)
Simpoziumi ndërkombëtar "The mechanisms underlied behind the phantom limb pain" 2009 Tiranë (SHQIPËRI)
Kongresi i 1-rë panshqiptar në Obstetrikë - Gjinekologji 2009 Tiranë (SHQIPËRI)
Konferenca e 1rë e Shoqatës shqiptare të endoskopisë gjinekologjike (AGEA) 2008 Tiranë (SHQIPËRI)
Konferenca e 16të Mediko-Kirurgjikale 2008 Tiranë (SHQIPËRI)
Workshopi ndërkombëtar "Teknika të reja në trajtimin e inkontinencës urinare dhe prolapsit uterin", Spitali "Euroclinic" 2007 Bukuresht (RUMANI)
Kongresi i 7të kombëtar (rumun) i Mjeksisë Perinatale 2007 Bukuresht (RUMANI)
Kongresi i 14-të kombëtar (rumun) në Obstetrikë - Gjinekologji 2006 Bukuresht (RUMANI)
Simpoziumi ndërkombëtar "Evidence based Contraception" 2006 Bukuresht (RUMANI)
Simpoziumi kombëtar (rumun) "News on Infertility" 2006 Sambata de Sus - (RUMANI)
Konferenca kombëtare (rumune) "Antibiotikët në kirurgji dhe njësitë e terapisë intensive" 2006 Bukuresht (RUMANI)
Annual profesional meeting of Albanian MD in Macedonia Association, 2011 Gostivar, MACEDONIA.
Current concepts in Ob-Gyn Interventions, Prenatal Diagnosis & IVF treatments – AH Tirana International symposium 2011 Tirane (SHQIPERI)
The 17th International Meeting of the European Society of Gynaecological Oncology, 2012 Milan, ITALY
The 5th Conference of Albanian Association Of Clinical Morphology, 2013 Tirana, ALBANIA
3rd Congress Of The Albanian Association Of Obstetrics And Gynecology, 2013 Tirana, ALBANIA
5th Congress of The Albanian Association of Perinatal Medicine, 2013 Tirana, ALBANIA
The Society for Gynecologic Investigation (SGI) Summit 2013 Istanbul. TURKEY
The 1st International Gynecologic & In Vitro Fertilisation Conference of Hygeia Hospital Tirana, ALBANIA 2014 Tirana, ALBANIA
1st National Congress of “Care during pregnancy & Childbirth” – Albanian Society Of Reproductive Tract 2014 Tirana, ALBANIA
European Society of Human Reproduction & Embriology (ESHRE) annual meeting 2015 Lisbon, PORTUGAL.
10th Albanian Congress on Obstetrics & Gynaecology – Albanian Society of Obstetrics & Gynaecology 2015 Tirana, ALBANIA
1st International Congress – Albanian Society of Reproduction & Andrology 2015 Durres, ALBANIA
Kualifikime profesionale
Advanced sonographic techniques for the diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography 2012 ISUOG, Paris, FRANCE
EFC (RCOG / AAOG) Kursi i Kolposkopisë. 2011 Tiranë (SHQIPËRI) Kongresi i 2të panshqiptar në Obstetrikë – Gjinekologji
In Vitro Fertilisation training; 2010 HS Klinik, Ankara, TURQI
Kursi i azhurnimit profesional dhe perfeksionimit të teknikës në Ekografi. 2009 Sulmona, ITALI U.O di Ostetrica/Ginecologia, Presidio Ospedaliero A.U.S.L Avezzano
Kursi i azhurnimit profesional dhe perfeksionimit të teknikës në Kolposkopi. 2009 Sulmona, ITALI U.O di Ostetrica/Ginecologia, Presidio Ospedaliero A.U.S.L Avezzano
Kursi i azhurnimit profesional dhe perfeksionimit të teknikës në Histeroskopi. 2009 Sulmona, ITALI – U.O di Ostetrica/Ginecologia, Presidio Ospedaliero A.U.S.L Avezzano
Kursi i histeroskopisë 2009 Durrës, (SHQIPËRI) Shoqata shqiptare e endoskopisë gjinekologjike (AGEA)
Diplomuar mjek specialist “Obstetër-Gjinekolog” 2008 Bukuresht (RUMANI) Universiti i Mjeksisë & Farmacisë “Carol Davilla
Kursi i avancuar “Ekografia në Obstetrikë-Gjinekologji” 2007 Bukuresht (RUMANI) “Ian Donald” Inter-University School of Medical Ultrasound
Ekografia në Obstetrikë-Gjinekologji 2007 Bukuresht (RUMANI) Universiti i Mjeksisë & Farmacisë “Carol Davilla”
Diplomuar “Mjek i përgjithshëm” 2002 Tiranë (SHQIPËRI) Fakulteti i Mjeksisë, Universiteti Publik i Tiranës
Student në degën e Mjekësisë së Përgjithshme, 1996-2002 Tiranë (SHQIPËRI) Fakulteti i Mjeksisë, Universiteti Publik i Tiranës.
Advanced techniques in operative Gynecological Endoscopy 2013 European Institute of Telesurgery, IRCAD – Unive
A to Z Laparoscopic suturing 2014 +he European Academy of Gynaecological Surgery, Ni
MEFS exchange course: The ABCs of Infertility management: Revisited 2015 European Society of Human reproduction and Embriol
Botime mjekësore
“Histerektomia vaginale e asistuar laparoskopikisht” - (bashkëautor) Kongresi i 2të panshqiptar në Obstetrikë – Gjinekologji, Tiranë (SHQIPËRI) 2011
“Lezionet endometriale rrisin shanset për sukses në ciklin pasues FIV-ET” - (bashkëautor) Kongresi i 2të panshqiptar në Obstetrikë – Gjinekologji, Tiranë (SHQIPËRI) 2011
“Patologjia endometriale; Ekografia transvaginale, sonohysterografia dhe hysteroskopia”; Kongresi i 2të panshqiptar në Obstetrikë – Gjinekologji, Tiranë (SHQIPËRI) 2011
“Saktësia e ekografisë në diagnozën e sëmundjes trofoblastike gestacionale - (bashkëautor) Kongresi i 2të panshqiptar në Obstetrikë – Gjinekologji, Tiranë (SHQIPËRI) 2011
Libri “Ekografia në patologjinë gjinekologjike” - (bashkëautor dhe botues). ISBN 978-9928-114-01-3 2010
Libri “Ekografia në patologjinë obstetrikale” - (bashkëautor dhe botues) ISBN 978-9928-114-00-6 2010
Libri “Ekografia normale në Obstetrikë & Gjinekologji” - (bashkëautor dhe botues) ISBN 978-99943-0-145-4 2010
“Hemorragjia vaginale anormale – pjesa 2”; - (bashkëautor) Gineco.ro nr. 18; 4/2009 ISSN (print): 1841-4435 ISSN (online): 2065-250X 2009
“Hemorragjia vaginale anormale – pjesa 1”; - (bashkëautor) Gineco.ro nr. 17; 3/2009 ISSN (print): 1841-4435 ISSN (online): 2065-250X 2009
Case report: “Mungesa e fuzionit të duktuseve mullerianë me pasojë Uterus didelf dhe vaginë double” - (bashkëautor) 2009 http://www.eurorad.org/case.php?id=7773&lng=sq" hreflang="sq http://www.eurorad.org/case.php?id=7773
“A është më i indikuar sterilizimi kirurgjikal në mijëvjecarin III?” - (bashkëautor) Kongresi i 14të kombëtar (rumun) në Obstetrikë – Gjinekologji, Bukuresht (RUMANI) 2006
A case of heterotopic pregnancy 2012 http://www.sonoworld.com/fetus/page.aspx?id=3144&lng=sq" hreflang="sq http://www.sonoworld.com/fetus/page.aspx?id=3144
Testicular sperm retrieval – American Hospital experience - (1st author).The 5th Conference of Albanian Association Of Clinical Morphology 2012
Oocyte Pick-Up during In Vitro Fertilisation: Only aspiration or flushing? - (1st author).3rd Congress Of The Albanian Association Of Obstetrics And Gynecology, Tirana, ALBANIA 2013
The efficacity of embryo classification protocols in their selection during an IVF program. 3rd Congress Of The Albanian Association Of Obstetrics And Gynecology, Tirana, ALBANIA 2013
Maternal and neonatal outcome in singletone IVF pregnancies. - (1st author). 5th Congress of The Albanian Association of Perinatal Medicine, Tirana, ALBANIA 2013
Hysteroscopic metroplasy of uterine septum in infertility - The Society for Gynecologic Investigation (SGI) 2013 Summit – Istanbul. TURKEY 2013
Hysteroscopic metroplasy of uterine septum in infertility - 3rd Congress Of The Albanian Association Of Obstetrics And Gynecology, Tirana, ALBANIA 2013
Managing poor responders in In Vitro Fertilisation The 1st International Gynecologic & In Vitro Fertilisation Conference of Hygeia Hospital Tirana 2014
Modern management of uterine septum - 1st International congress of Albanian Society of Reproduction & Andrology 2015
Modern management of uterine septum - 10th Albanian Congress on Obstetrics & Gynaecology – Albanian Society of Obstetrics & Gynaecology 2015
Artikuj të postuar
Embriolog full time? Prill 2016
IVF me korrespondence Prill 2016
Kur IVF perfundon pa sukses Prill 2016
Infertiliteti tubar Prill 2016
Shtatzania multiple Dhjetor 2014
Menopauza Dhjetor 2014
LEEP Gusht 2014
Miomektomia Gusht 2014
Kanceri endometrial Gusht 2014
Operacioni cezarian Prill 2014
Ngrirja e embrioneve Mars 2014
Dhurimi i vezeve Shkurt 2014
Laparoskopia në gjinekologji Shkurt 2014
Infertiliteti Mashkullor Shkurt 2014 3 komente
Histerosalpingografia Shkurt 2014
Depistimi gjenetik pre-implantacional Janar 2014
Zgjedhja e gjinise Dhjetor 2013
Kolsposkopia Nentor 2013
Fertilizimi InVitro Nentor 2013 1 komente
Ekografia fetale 3D & 4D Tetor 2013
Ekografia morfologjike Tetor 2013 1 komente
Monitorimi i shtatzanise Shkurt 2013 1 komente
Histeroskopia Mars 2012
Amniocenteza Shkurt 2012 2 komente
Ekografia gjate shtatzanise Shkurt 2012
Sindroma Down - Depistimi dhe diagnoza prenatale Janar 2012 5 komente
Përshtypje nga pacientet

Pershendetje! Pashe faqen tuaj dhe mendova tju drejtohem me nje pyetje:
A ka rrezik te linde femije me deformime nga bashkimi i dy prinderve qe kane grup gjaku te njejte dhe a mund te merret mjekim paraprak per te evituar keto deformime?
Do ta mireprisja nje pergjigje nga ana juaj.
Me konsiderate M. Arapi.

Dërguar nga M. Arapi, më 01 Shkurt 2012 në 10:18

Nuk ka nevoje aspak per mjekim. Nuk ka asnje baze shkencore ne friken tuaj se nga bashkimi i 2 prinderve me grup te njejte gjaku te rjedhin femije me deformime kongenitale.

Dërguar nga Elton Peci, më 01 Shkurt 2012 në 14:39

Faleminderit per pergjigjen dhe pune te mbare!

Dërguar nga Marenglen Arapi, më 06 Shkurt 2012 në 06:42

Përshëndetje! Sa kushton një ndërhyrje kirurgjikale me histeroskop për të hequr një polip në mitër?

Dërguar nga Erion, më 28 Shtator 2012 në 16:14

Doktor Eltoni, Uroj te keni kaluar nje dite te qete.
Ju pergezoj per performancen tuaj ne nje emision televiziv. E ndoqa me vemendje diskutim me teme "Infertiliteti te meshkujt".

Mqs nje problem i tille eshte prezent dhe ne familjen time, a mund te me sqaroni per rastin qe po citoj me poshte.

Vellai me nuse kane 10 vjet martese, pas 2 vitesh u gezuan me lindjen e nje femije, por kane disa vite qe po kerkojne per nje femije tjeter po nuk kane arritur te plotesojne deshiren e tyre.
Ato jetojne ne Greqi dhe nga vizitat e shumta qe ka bere atje i kane percaktuar si diagnoze: bllokimin e gypave te Falopit, dhe sipas mjekeve jane 2 mundesi: fertilizim invitro ose nderhyrje kirurgjikale (per kete te fundit me pak mundesi). Atje ku jetojne e kane te pamundur per te realizuar nderhyrjen.

Pyetja qe ju drejtoj Juve.

A ka ndonje mundesi natyrale (me ndihmen e medikamenteve) per te konceptuar femije?

Nese eshte e nevojshme fertilizimi invitro, cfare procedurash duhen ndjekur prane spitalit tuaj?

Shpresoj qe te jem sadopak e qarte ne problemin qe prezantova, dhe te marr nje pergjigje nga ana juaj.

Ju uroj shendet dhe suksese ne pune.

Me respekt
gjyste luf

Dërguar nga gjyste , më 29 Janar 2013 në 17:24

Persh Doktor.Kohet e fundit kam filluar te aplikoj seksin oral me partneren time,por duke degjuar neper media per rreziqet e tij dua tju pyes,qe ju a beni kontrolle ekzaminime te fytit dhe sa kushton?

Dërguar nga Ermir, më 03 Qershor 2013 në 04:05

Pergezime Dr . E . Peci ! Materiali i paraqitur nga ana juaj eshte i kjarte dhe konciz .me ane te ketij materiali ndihmohen ciftet ne nevoje per njohjen e problemit, per realizimin e kerkeses se tyre , pa rene pre , per tu drejtuar ne specialiste inkopetente qe mund te pretendojne se mund te " ndihmojne " keto cifte ne pamundesine e tyre .

Dërguar nga Viktor Qereshniku, më 07 Nentor 2013 në 00:21

Pershendetje ...doja tju thoja kam bere eko dhe me kan then qe mitren e ke te pazhvilluar dhe kam qen tek nje gjinekologe tj me ka dhen te perdor jasemin e perdora 3 muaj dhe muajin e pare me ka ardhur nje pike e vogel gjaku dhe nuk kam pasur me ...ndersa tani para 2-3 ditesh me ka dal gjak 2 dite rresht por gjak ne ngjyre te rozte ....nk kam fare oreks ..jam e fejuar jam 21 vjece sapo i kam mbushur .i fejuari im e di problemin qe une kam ....tl mendon qe me kan ardh periodat ..eshte ndonje shenj e mire ? dua pgj jam sh e mrz dua dhe te bej nje beb ?..faleminderit

Dërguar nga Segi Dufo, më 24 Dhjetor 2013 në 06:06

Per Segi Dufo. Ne radhe te pare duhet te vertetojme vertet ne se kemi me nje miter me dimensione te vogla apo apo. Kete e vendos ekografia dhe ka kritere te qarta ne kete drejtim. duhet te shprehemi ne cm dhe jo vetem me fjale.
Edhe sikur, une nuk do te vazhdoja me Yasmin, por me skemen Kauffman per disa muaj.
Lidhur me fertilitetin tuaj, kete mund ta komentoj vetem nqs kam nje kuader te plote perpara: dmth eko / profil hormonal dhe analiza te tjera qe nuk mund te pershkruhen ketu.

Dërguar nga Elton Peci, më 30 Dhjetor 2013 në 10:01

Per Gjysten: Bllokimi i tubave te Fallopit te detyron te besh direkt fertilizim In Vitro. Cdo alternative tjeter eshte humbje kohe.

Dërguar nga Elton Peci, më 30 Dhjetor 2013 në 13:11

Dr Elton a mund tju pyes se sa kushton in vitro?

Dërguar nga Reli, më 15 Janar 2014 në 16:24

pershendetje ,desha tju bej nje pytje shum te gjer por pej shkoi shkurt .nuk po mund te mbetem shtatzen jam martuar qe 11 vite i kam 35 vjet ne mosh .jam kontrollu te shum gjinekolog me kan ber shum analiza shum nderhyrje kot prap se prap nuk mbetem dot jetoj ne kosov ,nese thua mund ti qoj te gjith dokumentet me imel te gjitha analizat dhe te gjitha qfar kam ber dhe te me japesh nje pergjigjeje a me kishe propozu te qfar gjinekologu me u drejtu apo qfar te bej qe te mbetem shtatzen ju lutem .

Dërguar nga buqja, më 05 Shkurt 2014 në 07:18

Per Buqen nga Kosova. Ju pres per konsulte bashke me gjithe analizat e vjetra.

Dërguar nga Elton Peci, më 08 Shkurt 2014 në 23:50

pershendetje Doktor, nga analizat e gjakut Beta HCG rezulton se jam shtatzane 2-3 jave. Kur eshte java me e mire per te kryer nje kontroll me ekografi? faleminderit per kohen

Dërguar nga ani, më 14 Shkurt 2014 në 05:21

pershendetje jam nga kosova desha me e dit a bohet nje analiz hipotizimi ne shqiperi nese bohet ju lutem ma shkruni adresen esakt

Dërguar nga fatlindi, më 24 Mars 2014 në 12:11

Jam nje djal ne moshen 34 vjecare dhe jetoj ne Angli. jam diagnostikuar me Hepatitin B kronik para 4 muajve. Kam bere nje eko per melcine dhe
organeve te tjera rreth saj, dhe me kane dale mire, te pa prekura. Kam
bere dhe analizat e gjakut ku me dale si fillim; 1300 heren e dyte
Viral load 300 dhe kjo e fundit ALT 35 dhe Hep B DNA level 3200. kur kam
takuar doktorin me ka thene LFT normal, HBsAG+ dhe HBeAG-. Mund te me
tregoni ju lutem a ka ndonje ilac per tu sheruar dhe a zhduket Hep B ne
kete situate qe e kam une, dhe ndonje gje tjeter qe do te me ndihmonte.

Ju lutem me ktheni pergjigje, faleminderit.

Dërguar nga Daniel, më 31 Mars 2014 në 14:25

Pershendetje do te doja te dija ne qoft se ne shqiperi ekziston Tocilizumab infusion.a eshte futur ne shqiperi dhe a e bejen te njerzit me artrit.

Dërguar nga Ana, më 03 Prill 2014 në 21:20

pershendetje kam ber vizita gjinekologjike e kam dal shm mir nga mitra dhe vezoret por problemi esht se keto dit kam kriza ne fund te barkut e kam gjakderdhje ju lutem me thoni pse ndodh kjo...faleminderit...

Dërguar nga Reza, më 07 Prill 2014 në 14:01

Pershendetje doctor, une dhe bashkshorti im jemi t dy me me grup gjaku B+ dhe duam q t bejm nje femij,por meraku im esht a ka probleme femija im x shkak t grupit t njejt q kemi? Mirpres pergjigjen tuaj,

Dërguar nga luli, më 21 Tetor 2014 në 05:33
Sondazh

A do te kryenit një konsultë online me pagesë me një mjek?

Dergo voten